För att jag inte blev som jag skulle bli
den där som inte blev som hon borde
den som ingen vill se och bli som ni
men som ändå en entré i livet gjorde

För att jag blev den jag är
och ser tillbaka på hur jag var
kanske är det så vi lär
att uppskatta det vi just nu har

Kanske blev jag en fel person
kanske blev lite felgjord just där
därför att jag är just hon
tjejen som aldrig blev populär

Men blev jag inte den jag blev
så skulle man ju undra
var är Tricia, världen blev skev?
man kan ju min unikhet beundra!

© Tricia Johansson 31/8-12

Skrev den här texten när jag kände mig onönskad av världen runt omkring...
 
Det är relativt ovanligt att jag sminkar mig, eller över huvud taget "underhåller" mitt yttre, om det inte handlar om vardaglig hygien... Mår man piss är smink det sista man tänker på... Idag fick jag en slags impuls att köpa en mascara och en eyeliner... Betyder det att jag mår bra?
"Måendemetern" ligger på sisodär...
1-2-3-4-5

4 är inte så illa, ju!

(Och jag måste ju erkänna att jag får liiite bättre självförtroende i en så enkel åtgärd som en gnutta svart färg på ögonfransarna...)

Trichia L.
 
Nu är det bara ca 5 dagar kvar till jag flyttar till gruppboendet i Jönköping! Skräckslagen, pirrig, och entusiastisk på samma gång är mina känslor just nu..!

Nu är mamma här och vi har köpt gardiner, handdukar, prydnader, porslin, badrumsgrejer m.m!

Trichia L.
 
Så är det morgon! En ny dag, nya händelser, möjligheter och känslor... Är det deprimerande att veckor, månader och år går runt och runt? Hur många måndagar har jag upplevt i mitt 20-åriga liv..?

Hur många koppar morgonkaffe har jag druckit i mitt liv?

Trichia L.
 
Vill bara upplysa att det nu finns en flik i menyn där min böcker finns länkade (butiker där man kan hitta dem). Det finns också en bildlänk till min nystartade verksamhet W.I.M (Writing In Motion).

Besök fliken "Böckerna" i menyn!
Picture
www.writinginmotion.weebly.com
Trichia L.
 
Nu har min bok "Leende tårar" publicerats för försäljning på BuBok.se! Den är 375 sidor lång innehållande originalarkivet från min poeter.se-sida med alla originalkommentarer och texter jag skrivit mellan 13-19 års ålder! Boken kostar 190,90 kronor styck, och kan även beställas i digitalt format för 25 kronor styck!

Det finns nu även en flik i bloggens meny där du kan beställa mina böcker. Klicka bara på kappen "Bok". Den finns även en länk till min butik på förlaget Bubok's hemsida i sidomenyn på bloggen.

Hoppas ni vi beställa, och att ni gillar den! Läs gratis utdrag på beställningssidan också! Det finns också gratis eböcker att beställa på triciajoh.bubok.se!

Klicka här för att läsa mer eller beställa boken!

Picture
Beställ redan idag!
(Mina böcker publiceras alltid i mitt "lagliga" namn Tricia Johansson!)
Trichia L.
 
Min flyttfest har börjat!

Mamma, Mats, Jude och Sarina

Morbrors hund Nalle

Fika

Mer fika

Släkt

Crystel, Matina och Tommy

Jag och min kusin Crystel

/Trichia L.
 
Mamma har ordnat en liten fest för släkten innan jag flyttar till gruppboendet om ca 1,5 vecka! Indisk släkt räknas som nära familj. Kusiner, moster, morbror... I sverige är det lite stelare känns det som. Här är alla en del av en stor och stöttande familj!

Tack allihop!
Love ya!

Trichia L.
 
Vi kan bli så jäääävla förbannade, ursinniga, galna och gå varandra på nerverna ibland. Jag råkade t.o.m säga upp kontakten med min sötnos i ren frustration på henne... Men vad vore livet utan min lilla, söta Maddemoj??! Inget liv alls! Trots att det är nästan 5 år mellan oss är vi lika gamla i hjärtat och hjärnan... Vi ser ganska jämnåriga ut och ser mer ut som kompisar på stan. Vi har inga gemensama drag alls, men systersksapet överväldigar min (ibland) svartsjuka på hennes vackra utseende, popularitet bland både vänner och pojkvänner... Men det spelar ingen roll om hon har miljoner vänner och hittar killar, vårat systerskap kommer inte emellan! Jag kan säkert göra mig populärare än jag är bara jag försöker... Men hur sociala vi än är på olika håll - "vänner kommer och går, men systrars kärlek består!". Vi är systrar hela livet, med eller utan popularitet!

Jag har lärt mig svälja svartsjukan och istället vara glad för att hon är just MIN lillasyster! Jag är väldignad! Tack, Gud, för att hon blev just MIN lillasyster!

Utan Madde - ingen Tricia!

Du räddade livet på mig bara genom tre ord: jag älskar dig!
 
Jag skrev den här dikten till min farfar klockan 21:53 på poeter.se. Det är helt och hållet mina egna ord, och den här texten får inte användas utan tillåtelse. Den betyder mycket för mig.
När tårarna blir för många
När tårarna blir för många
och man inte finner ord
Så flyger det en ängel
bort ifrån vår jord

När tårarna blir för många
och när man tänker på minnen
Så finns det ett glatt leende
ändå i våra sinnen

När tårarna blir för många
och för alltid kommer rinna
Så har du ändå det bra nu
du kommer ju aldrig försvinna

När tårarna ändå slutar rinna
så kommer vi alltid att minnas
hur du var och fortfarande är
för i hjärtat kommer du alltid att finnas!

© Tricia Johansson 2012.

© Tricia Johansson 2012 - All kopiering förbjuden!